CyberDolls.games

CyberDolls.games

CyberDolls Është Loja Që Kemi Pritur Për Kaq Shumë Kohë

Ashtu si të gjithë ishin duke pritur Për Cyberpunk për dy muajt e fundit, ne kemi qenë duke pritur për parodinë xxx të saj. Quhet CyberDolls dhe përmban një lojë të mahnitshme me një hartë të hapur botërore dhe shumë personazhe me të cilët mund të bashkëveproni në shumë mënyra. Më pëlqen që ndërveprimi përfshin shumë më tepër sesa thjesht seksin, dhe e gjithë loja është më shumë sesa thjesht skena pornografike të luajtshme. Ju do të merrni kërkime dhe të gjitha llojet e mënyrave përmes të cilave mund të rrisni statistikat tuaja dhe tërheqjen seksuale. Dhe pastaj loja vjen me disa dizajne të ëmbël për chicks ju do të jetë i ndyrë. Tema e përgjithshme është një lloj bukurie alt-punk, me vajza të mbuluara me tatuazhe dhe me një qëndrim të keq.

Kur bëhet fjalë për teknikalitetet, loja kontrollon. Fakti që është ndërtuar NË HTML5 do të thotë që ju do të merrni të gjitha tiparet që ju nevojiten për pajtueshmërinë ndër-platformë. Loja mund të luhet direkt në shfletuesin tuaj dhe ne e testuam atë në të gjitha pajisjet që mund të gjenim rreth zyrës. Funksionon në Mënyrë perfekte Në Mac, Windows, iOS dhe Android. Vazhdoni dhe shijoni këtë lëshim të ëmbël sonte!

Review Pros

  • Lojë E Hapur Botërore
  • Ndërveprime Komplekse
  • Nivelet E Aftësive

Rishikimi Cons

  • Asnjë Chatbox

Më Shumë Vende Të Ngjashme Me CyberDolls.games

Shiko Më Shumë Lojëra
Vizito CyberDolls.games