CyberDolls.games

CyberDolls.games

Фудбалерите Се Игра Која Долго Ја Чекавме

Како што сите го очекуваа Сајберпанк изминатите неколку месеци, така и ние ја чекавме пародијата на ххх. Се вика Сајбердоллс и има некои неверојатни игри со отворена мапа на светот и многу ликови со кои можете да комуницирате на многу начини. Ми се допаѓа дека интеракцијата вклучува многу повеќе од само секс, а целата игра е повеќе од само играње порно сцени. Ќе добиете потраги и сите видови на начини преку кои можете да ја зголемите вашата статистика и сексапил. И тогаш играта доаѓа со некои слатки дизајни за женските што ќе ги ебеш. Целокупната тема е алт-панк вид на убавина, со девојки покриени со тетоважи и со лош став.

Што се однесува до техничките карактеристики, играта продолжува. Фактот дека е изграден во ХТМЛ5 значи дека ќе ги добиете сите карактеристики што ви се потребни за компатибилност меѓу платформите. Играта може да се игра директно во вашиот прелистувач и ние го тестиравме на сите уреди што можеме да ги најдеме низ канцеларијата. Совршено работи На Мек, Виндоус, Иос и Андроид. Ајде да уживаме во оваа неодолива авантура!

Преглед На Добрите

  • Отворен Свет Игра
  • Комплексни Интеракции
  • Нивоа На Вештини

Преглед Лошите Страни

  • Нема Разгово Р

Повеќе Страници Слични На CyberDolls.games

Приказ На Повеќе Игри
Посета CyberDolls.games